Contacte

Utilitza aquest formulari per fer-nos arribar qualsevol consulta o comentari.
Pròximament ens posarem en contacte amb tu.

contacte-mips

MOLTES GRÀCIES

El teu missatge ha estat enviat correctament.
En breu et respondrem.

If you see this Google Maps wasn't properly loaded. Please refresh your page 🙂

FAQ’s   – preguntes freqüents –

De dilluns a divendres, l’horari d’obertura és de de 07.30 a 21.30h. Els dissabtes, l’horari és de 08.00 a 14.00h.

Els dissabtes es fan Analítiques de 09.00h a 10.00h, tenim l’especialitat de Medicina General de 09.00h a 11.30h, i Fisioteràpia de 09.00h a 13.00h.

Si, tots els professionals mèdics visiten a pacients tant de mútues que tenim concertades com a pacients privats.

Tot i que no som un centre d’urgències, durant l’horari de visita de l’especialitat mèdica, es poden atendre urgències ambulatòries. Recomanem trucar abans de venir per confirmar-ho.

Si. Fem les revisions següents: animals perillosos, armes, conduir, grues, marina i seguretat privada.

No s’ha de demanar hora i es pot venir de dilluns a divendres de 09.30 h a 11.00 h, i de 16.00 h a 19.30 h. En totes les renovacions s’ha de portar el DNI, i per la del carnet de conduir, també s’ha de portar el carnet que s’ha de renovar.

No cal portar fotografia de carnet, Trànsit no les admet. Les fotografies les realitzem nosaltres.

Els centres i serveis de medicina de l’esport han de comptar amb l’acreditació del Departament de Salut, que és atorgada per resolució de la Direcció General d’Ordenació i Regulació Sanitàries d’aquest Departament, i que té els efectes d’autorització sanitària.

MIPS Fundació Privada compta amb l’acreditació per poder estendre els certificats mèdics d’aptitud per a la pràctica esportiva per tal d’obtenir la llicència esportiva que permeti l’exercici de l’activitat física o de l’esport a Catalunya.

Només s’ha de demanar cita prèvia i el dia de la visita, portar el DNI. Els menors han de venir acompanyats per un tutor, pare o mare.

Actualment, totes les especialitats mèdiques es realitzen al Passeig Verdaguer 114, excepte la unitat de Cirurgia Major Ambulatòria, que s’ha mantingut al centre del carrer Delícies 8.

Si, demanant cita prèvia. L’horari d’extraccions és de dilluns a divendres de 07.45 h a 10.00 h, i dissabtes de 08.00 h a 10.00 h.

Els dilluns i dijous s’atenen pacients de totes les companyies, menys Sanitas. La resta de dies de la setmana, s’atenen totes les companyies menys DKV i ASISA.

Tenim concerts amb la majoria de companyies mediques. Cada companyia té pòlisses diferents amb múltiples cobertures. Per verificar que una especialitat li queda coberta, hauria de consultar la seva pòlissa i el seu quadre Mèdic.